Multicamera faciliteiten

Het inzetten van een professionele méér-camera faciliteit is maat- en vakwerk. Wij denken graag op een persoonlijke en effectieve manier mee over de invulling van faciliteiten en crew. Een klein of groot project, samen met u gaan we voor de optimale invulling binnen uw budget.

De Grooth Media beschikt over een regiewagen met de mogelijkheid tot het aansluiten van 10 camera’s. Voor vier camera’s kunnen de beelden afzonderlijk worden opgenomen t.b.v. van eventuele latere montage. Tevens beschikt de regiewagen over opname apparatuur voor audio opnames.   Alle registraties worden in full HD opgenomen.  Wij maken gebruik van JVC GY-HD ENG camera’s en Sony camera’s. Daarnaast werken we met HD remote-camera’s die bediend worden vanuit de regiewagen. Voor meer informatie verwijzen we naar onze apparatuurlijst.

De Grooth Media biedt de mogelijkheid tot het dry-hire principe: het huren van de complete regiewagen met minimaal 1 technicus. De overige crew kan door u of door ons geleverd worden of een combinatie van beiden. Als klant kunt u gebruik maken van onze eigen cameramensen of de ruime pool van freelancers.